Διαμονή

Deluxe Suite
     Η κάθε μονόχωρη Deluxe Σουίτα μεγέθους 35 τ.μ. είναι ιδανική για φιλοξενία έως και 4 ατόμων.

     Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως επίπεδη τηλεόραση, κλιματιστικό, πιστολάκι μαλλιών κ.α.
Suite
     Η κάθε μονόχωρη Σουίτα μεγέθους 22 τ.μ. είναι ιδανική για φιλοξενία 2 ατόμων.

     Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως επίπεδη τηλεόραση, κλιματιστικό, πιστολάκι μαλλιών κ.α.

    Το Παραδοσιακό ξενοδοχείο «Ευχή 1904» στεγάζετε σε ένα από τα πρώτα κτήρια της νέας πόλης - Νιοχώρι – της Ρόδου του 19ου - 20ου αιώνα . Ανήκει στα 150 περίπου διατηρητέα κτίσματα της πόλης και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς εξέχουσες οικογένειες Μουσουλμανικής, Ιταλικής και Ελληνικής καταγωγής.

     Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης. Έχει επιβλητικό και συνάμα απλό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα με οθωμανικές και ιταλικές επιρροές. Απλώνεται σε δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτο όροφο, με εσωτερική ήσυχη, παραδοσιακή αυλή. Στο ισόγειο βρίσκεται η Deluxe Σουίτα "Ορτανσία" και η Σουίτα "Λεβάντα". Μερικά σκαλιά οδηγούν στον πρώτο όροφο που εκεί βρίσκονται οι Deluxe Σουίτες "Ρίγανη" και "Αγάπανθος". Καθώς επίσης και η Σουίτα "Χαμομήλι".

   Η αναπαλαίωση του, που ολοκληρώθηκε το 2013 από την οικογένειά μας, δημιούργησε τρεις μονόχωρες deluxe σουίτες και δύο μονόχωρες σουίτες, η κάθε μία με το δικό της χρώμα, χαρακτήρα και ζεστασιά, έτοιμες να φιλοξενήσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο.

     Πιστεύουμε ότι είναι μια εξαίρετη επιλογή διαμονής, που συνδυάζει άριστη ποιότητα, φιλοξενία και τιμή.

  Απολαύστε τις διακοπές σας περπατώντας στην πόλη της Ρόδου.

   Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε.