Τοποθεσία

   Το ξενοδοχείο Ευχή 1904 βρίσκεται στη καρδιά της πόλης της Ρόδου. Σε ένα γραφικό, ήσυχο και παραδοσιακό στενό - μαράσι, ο επισκέπτης μπορεί να κατευθυνθεί με τα πόδια, οπουδήποτε στη πόλη μέσα σε λίγα λεπτά.

   Η πιο κοντινή στάση λεωφορείων, από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Αλεξ. Διάκου και Ίωνος Δραγούμη, που απέχει από το ξενοδοχείο μόλις 200μ. Ενώ φεύγοντας από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, η πιο κοντινή στάση λεωφορείων είναι στην οδό 28η Οκτωβρίου και απέχει επίσης 200μ.

   Η αφετηρία των λεωφορείων δε, που οδηγεί σε γνωστούς προορισμούς εκτός πόλης προς Νότια Ρόδο, όπως την Λίνδο, την Καλλιθέα, το Πρασονήσι, το Φαληράκι, το Κιοτάρι κλπ., απέχει από το ξενοδοχείο 10 λεπτά με τα πόδια.

   Το Λιμάνι της Κολώνα, από όπου ξεκινάνε μικρά καραβάκια με προορισμό τη Σύμη και την εκκλησία του Πανορμίτη, είναι 4 λεπτά με αυτοκίνητο ή 16 λεπτά τα πόδια.

   Η Νέα Μαρίνα της Ρόδου, που υποδέχεται τα πολυτελή σκάφη, είναι σε απόσταση 10 λεπτών με αυτοκίνητο, από το ξενοδοχείο Ευχή 1904.

   Το Τουριστικό Λιμάνι, εκεί που δένουν τα κρουαζιερόπλοια που επισκέπτονται τη Ρόδο, απέχει 7 λεπτά με αυτοκίνητο ή 24 λεπτά με τα πόδια.

   Το Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου, εκεί που δένουν τα πλοία της γραμμής από πολλούς προορισμούς της Ελλάδας, απέχει 9 λεπτά με αυτοκίνητο.

   Και τέλος, ο σταθμός των ταξί που βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο από το ξενοδοχείο Ευχή 1904, βρίσκεται στην περιοχή Ψαροπούλα. Σε απόσταση μόλις 6 λεπτών με τα πόδια, μέσω της οδού Απολλωνίου Ροδίου και Ορφανίδου.

   Το Νοσοκομείο της Ρόδου βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος της πόλης, και απέχει από το ξενοδοχείο 13 λεπτά με αυτοκίνητο.

   Το κοντινότερο φαρμακείο της περιοχής βρίσκεται μόλις 1 λεπτό μακριά, στα 70 μέτρα απόσταση.

   Μια σύντομη βόλτα στο γραφικό Μανδράκι, με τα αγάλματα των ελαφιών και το φάρο του Αγ. Νικολάου, είναι αρκετή για βιώσει ο καθένας, την πολυδιάστατη εικόνα του νησιού. Τα ιταλικά κτίσματα και η σύγχρονη χροιά της πόλης όπως είναι τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα εμπορικά και τουριστικά κέντρα βρίσκονται όλα στα πόδια του επισκέπτη.

Ταξιδιωτικός Οδηγός Ρόδου

Για τη διευκόλυνσή σας, έχουμε ετοιμάσει έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί της Ρόδου :